Menu
Bodø/Glimt, her før eliteseriekampen mot Mjøndalen, finner tirsdag ut hvem de skal møte i den første kvalifiseringsrunden i mesterligaen. Foto: Mats Torbergsen / NTB

Disse lagene kan Bodø/Glimt møte i mesterliga-kvalifiseringen

Bodø/Glimt får tirsdag vite hvem som blir motstander i første kvalifiseringsrunde i mesterligaen. Mandag ble det klart hvilke fire klubber som er aktuelle.

Av NTB | 14.06.2021 22:22:50

Sport: Bodøværingene er useedet og har dermed kun seedede lag som mulig motstander i den første runden. Her kan de få alt fra Sverige til Gibraltar som reisemål i juli.

– Vi er inne i et ekstremt kampprogram, så grunnleggende ønsker vi oss mest mulig kortreist, men dette er bingo, så det blir veldig spennende, sier sportssjef Åsmund Bjørkan til Glimts nettside.

De 32 lagene som er involvert i trekningen er inndelt i fire grupper, der fire lag er seedet og fire lag er useedet i hver gruppe. Mandag kveld offentliggjorde Uefa gruppe-inndelingen.

Bodø/Glimt kan bli trukket mot svenske Malmö, polske Legia Warszawa, slovakiske Slovan Bratislava og Lincoln Red Imps fra Gibraltar.

De øvrige lagene som er useedet i Glimts gruppe er Riga FC (Latvia), Fola Esch (Luxembourg) og Shamrock Rovers (Irland).

Kampene spilles 5./6. juli med returoppgjør 13./14. juli.

(©NTB)

Flere nyheter: