reklame for Sheiken Bowling
Menu
Adama Diomande (midten) er ute med en skade i leggen på ubestemt tid etter han gikk i bakken i kampen mellom Odd og Jerv. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB

Diomande ute med skade på ubestemt tid

Adama Diomande (32) måtte av med en skade etter han hadde scoret mot Jerv i 2-1-seieren i Skien søndag. Nå er omfanget av skaden klar.

Av NTB | 06.09.2022 15:21:05

Medisin og helse: – Det er et funn av en liten skade bak i leggen, forteller Odd-trener Pål Arne «Paco» Johansen til Telemarksavisa.

Tirsdag fikk Odd svar på bilder etter å ha undersøkt sin nye spiss nærmere.

– Nå skal vi se på hvordan det kan behandles best mulig. Det er vanskelig å anslå hvor lang tid det tar, men det er ingenting som er røket, sier Odd-treneren.

Diomande startet kampen på best mulig måte da han sendte Odd i ledelsen etter kun sju minutter. Men i det 88. minutt gikk det galt da Diomande gikk i bakken og holdt seg til beinet.

– Umiddelbart fryktet man at ting hadde røket, men det var ikke tilfelle, så det er positivt. Nå får vi se hvor lang behandlingstid han trenger, men vi må nok anta at han ikke er tilbake før etter landslagspausen, sier «Paco».

Spissen signerte for Odd i august etter å ha tilbrakt de siste årene i flere asiatiske fotballklubber. Diomande har også spilt for klubber som Lyn, Skeid, Hødd, Strømsgodset, Dinamo Minsk, Stabæk, Hull og Los Angeles FC.

(©NTB)

Flere nyheter: