reklame for Haugesund Hudpleieklinikk
Menu
Adama Diomandé har pådratt seg brudd i et mellomfotsbein og mister første del av MLS-sesongen med sin klubb Los Angeles FC. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Diomandé ute av spill med brudd i foten

Adama Diomandé går glipp av begynnelsen av MLS-sesongen. Den norske Los Angeles FC-spissen har pådratt seg et brudd i høyrefoten.

Av NTB | 06.02.2020 17:31:19

Sport: Bruddet er i det fjerde mellomfotsbeinet.

– Vi kommer til å savne ham i begynnelsen av sesongen, men vi føler oss sikre på at det er en skade som vil leges fullstendig. Han kommer tilbake, og han kommer til å bidra, sier trener Bob Bradley til klubbens nettsted.

Diomandé var en produktiv angrepsspiller da Los Angeles FC i fjor oppnådde flest poeng av samtlige klubber i grunnserien. Han spilte 25 kamper, hvorav 15 fra start, og bidro med åtte mål og sju assist.

Bare stjernespissen Carlos Vela, som ble kåret til ligaens mest verdifulle spiller (MVP), og Diego Rossi hadde flere målpoeng enn den 29-årige nordmannen.

Diomandé, som fyller 30 år neste uke, har 11 landskamper for Norge. Den forrige var i 2017.

Los Angeles FC møter mexicanske León i to kamper i Concacafs mesterliga denne måneden før MLS-sesongen sparkes i gang mot den nye klubben Inter Miami 1. mars.

Det er ikke opplyst når Diomandé kan ventes tilbake på banen.

(©NTB)

Flere nyheter: