Menu
Stabæk- trener Bob Bradley (til venstre) gratulerer Adama Diomande med et mål etter en kam i 2015. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Diomande tilbake i trening, rekker Zlatan-duell i MLS

Adama Diomande (29) kan gjøre comeback for Los Angeles FC i storkampen mot LA Galaxy denne uka. Der venter i så fall et møte med Zlatan Ibrahimovic.

Av NTB | 23.10.2019 09:52:26

Sport: Spissen valgte ifølge klubben og MLS på eget initiativ å gå inn i SABH-programmet 20. september. Han var ute av klubbsystemet i fire uker før han fredag kom tilbake på treningsfeltet.

– Han er tilbake og har ikke vært så lenge borte. Adama er i godt humør og virker skarp på trening. Det er godt å se, sa trener Bob Bradley til klubbens hjemmeside.

Bradley har en fortid i Stabæk der han hadde Diomande i spillerstallen.

Natt til fredag norsk tid er det Los Angeles-derby i kvartfinalen i MLS-sluttspillet. Diomandes klubb har hjemmebane mot Ibrahimovic og hans lagkamerater.

Kvartfinalen avgjøres over en kamp der ekstraomganger og straffesparkkonkurranse kan bli aktuelt. Los Angeles FC hadde en rekordartet grunnserie når det kom til innspilte poeng.

Diomande har åtte mål og sju assist så langt denne sesongen Han står med elleve A-landskamper for Norge. Den siste i mars 2017.

(©NTB)

Flere nyheter: