Menu
*politi
ARKIVBILDE: Daniel DeNiazi

Dette skjedde i natt

Mye russebråk, mann i 60-årene bortvist, fant mann med skader i ansiktet, sendt hjem etter bråk og passasjer anmeldt for promille. Dette er blant overskriftene i nattens politilogg.

Av Egil M Solberg | 14.04.2019 07:50:06

Politiloggen: Det har i natt vært en rekke ordensforstyrrelser igjen og nok en gang har russ og russebusser vært sentrale i mange ordensforstyrrelser.

Mye russebråk

I løpet av natten er det i politidistriktet registrert 19 oppdrag hvor årets russ har vært involvert. Det er hovedsakelig oppdrag av ordensmessig karakter i form av høy musikk og annen støy. Ved flere tilfeller er det gitt pålegg til enkelte busser.

Høy musikk og skriking fra russebuss

Allerede tidelig på natten ble det meldt om høy musikk fra en russebuss på Steinsfjellet. Da politiet kom til stedet var imidlertid bussen borte.

Det ble senere også meldt om bråk fra en russefest i Haugesund sentrum. Her ble det roligere etter besøk fra en politipatrulje.

Høy musikk i Kopervik

Det kom fra 22.30-tiden lørdag kveld og utover natten inn flere meldinger om høy musikk fra en festen i Kopervik. Huseier ble ringt opp og bedt om å dempe lydnivået, men uten at anmodningen ble fulgt. Ved 05.30-tiden måtte politiet gripe inn og avslutte festen.

Overstadig 17-åring i hage

En 17 år gammel gutt ble funnet beruset og ute av stand til å ta vare på seg selv i en hage i Haugesund ved 00.30-tiden i natt. Han ble hentet av sin mor.

Mann i 60-årene bortvist

Politiet måtte bistå vakter på et utested i sentrum av Haugesund etter at en mann 60-årene utagerte. Det var ved 01-tiden at en mannlig gjest ble bortvist fra sentrum på grunn av fyll og krangling.

Kjørt hjem av politiet

En 23 år gammel jente ble kjørt hjem av politiet ved 01.50-tiden natt til søndag. Hun var overstadig beruset på et utesteder ved Indre kai.

Urinering på kaien

En 54 år gammel mann ble anmeldt for urinering på offentlig sted i natt. Det var ved 02.20-tiden at mannen ble anmeldt etter urinering på Indre kai.

Full og vanskelig

Klokken 03.15 ble en 30 år gammel mann bortvist fra Indre kai. Han ble beskrevet som full og vanskelig.

Fant mann med skader i ansiktet

En mannsperson med skader i ansiktet ble funnet i Leirvik sentrum av en politipatrulje litt før klokken 03 i natt. Mannen hadde blant annet et kutt over øyet etter et slagsmål. Politiet fikk kontakt med begge parter på stedet. Det ble utført avhør på stedet.

Sendt hjem etter bråk

En mann tidlig i 30-årene ble bortvist fra sentrum av Haugesund etter en ordensforstyrrelse i natt. Det var ved 03.15-tiden at politiet måtte gripe inn for å hindre mannen i å skape mer uro.

Sparket og klorte

En mann i 20-årene ble anmeldt for ordensforstyrrelse etter en hendelse på en privat adresse i Skånevik natt til søndag. Da politiet dukket opp utagerte han og gikk løs på betjentene. Han sparket og klorte politifolkene under pågripelsen og ble satt i drukkenskapsarrest ved 03.30-tiden.

Passasjer anmeldt for promille

Et kjøretøy ble ved 03.40-tiden i natt stanset i Karmøyvegen like ved Bygnes. En utåndingsprøve bekreftet da at føreren i slutten av 30-årene var påvirket av alkohol. Eier av bilen var passasjer og ble anmeldt for å overlate bilen til en person som var ruspåvirket. Sjåføren ble også anmeldt for promillekjøring.

Flere nyheter: