Menu
ÅRETS SILDAJAZZ: - Det blir en fullverdig festival med hele 35 konserter, sier festivalsjef Andreas Risanger Meland. Foto: Bjarne Laastad

Det blir Sildajazz også i år

Flere festivaler er avlyst på grunn av pandemien også i år, men Sildajazzen blir gjennomført.

Av Egil M Solberg | 20.04.2021 15:53:55

Sildajazz: For trettifemte gang avholdes sildajazzen på datoene 11.-15. august.

Som en av svært få festivaler klarte Sildajazz å gjennomføre festival i fjor sommer, med strenge smitteverntiltak på plass.

– Vi mente at det var riktig og viktig å holde hjulene i gang, sier festivalsjef Andreas R Meland, som var helt fersk i jobben da pandemien brøt ut.

Fjorårets Sildajazz ga salg av 3000 billetter fordelt på 40 små og større arrangementer. Mer enn halvparten var utsolgt.

Noen av sommerfestivaler er allerede avlyst, og ingen vet nå hvor gjenåpnet samfunnet vårt er i august. Men Sildajazz blir det altså nærmest uansett.

– Vi trenger alle noe å se frem mot. Derfor strekker vi oss langt for å lage en best mulig festival i år også – innenfor de rammene vi blir gitt, sier han.

I første omgang legger det ut maksimalt 200 billetter til hver konsert.

– Så får vi heller åpne for mer hvis de gjeldende tiltakene letter innen festivalen. Vi anbefaler derfor alle å være tidlig ute med å sikre seg billetter, avslutter Meland.

Flere nyheter: