Menu
Dennis Hauger måtte bryte lørdagens sprintløp i Formel 2 allerede på første runde. Foto: Grand Prix Photoy / NTB

Dennis Hauger kjørt av banen på første runde i sprintløpet

Dennis Hauger fikk ny motgang i lørdagens Formel 2-sprintløp i Budapest. Han ble kjørt av banen allerede etter noen hundre meter av første runde.

Av NTB | 30.07.2022 18:21:01

Sport: Han hadde tredje beste startspor etter 8.-plassen i fredagens kvalifisering, men han hjulspinn i starten og ble passert av flere biler. Det bidro til at det ble veldig trangt inn i første sving, og nordmannens bil ble truffet på høyre side av en konkurrent. Det var nok til å miste veigrepet, og han skled ut av banen og ble stående mens konkurrentene kjørte videre.

– (Logan) Sargeant og (Felipe) Drugovich traff hverandre, og frontfenderen til Sargeant traff Dennis. Det er utrolig kjipt etter at han hadde et godt utgangspunkt, sa den unge nordmannens far Tom Erik Hauger til Viaplay.

– Det er nok litt svart nå, men det er bare å jobbe med morgendagen. Dennis er god til å nullstille, men det har vært mye nå, sa han.

Hauger ble uten poeng i lørdagens sprintløp, men det kommer en ny sjanse i søndagens hovedløp. Der har han åttende beste startposisjon.

(©NTB)