reklame for Sheiken Bowling
Menu
New York City-trener Ronny Deila er inne i en god resultatstim. Foto: Stephen M. Dowell / Orlando Sentinel via AP / NTB scanpix

Deilas menn vant igjen tross Kamara-scoring

Ola Kamara scoret på straffespark mot gamletreneren Ronny Deila og New York City, men DC United tapte 1-4 i onsdagens MLS-kamp.

Av NTB | 08.10.2020 07:07:56

Sport: Det var New York-lagets tredje strake seier, og samtidig var det DC Uniteds fjerde strake tap. Kamaras lag har ikke vært i form i det siste og kom til New York fra 0-4-tap hjemme mot Atlanta United i helgen.

Det startet fryktelig også mot Deilas menn da vertene fikk straffespark etter tre minutter. Det omsatte Valentin Castellanos i mål.

Bare åtte minutter senere fikk Kamara sjansen til å utligne fra straffemerket. Han satte ballen trygt i mål til 1-1.

Kampen mot New York City var Kamaras 100. i nordamerikanske Major League Soccer. Nordmannen var en viktig brikke i Strømsgodset-laget som vant NM i 2010 og Eliteserien i 2013 under Deilas ledelse. Onsdagens gjensyn med gamletreneren var ikke av det like hyggelige slaget for spissen.

Han scoret på nytt åtte minutter senere, og da var kampen langt på vei avgjort. Keaton Parks punkterte oppgjøret like før slutt.

New York-laget skal spille resten av sesongens hjemmekamper på Yankee Stadium, som opprinnelig brukes av baseballaget New York Yankees. Onsdagens oppgjør var det første i rekken.

– Det var en god start. En god kamp i dag. Spesielt i annen omgang, da vi fikk åpninger og skapte sjanser. Vi fortjente å vinne på denne måten. Vi har scoret elleve mål på tre kamper, og det er veldig bra, sa Deila.

På 2.-plassen i avdelingen ligger Jakob Glesnes’ lag Philadelphia Union. Den norske midtstopperen spilte onsdag første omgang da Union vant 3-0 over FC Cincinnati. Alle scoringene kom etter pause.

DC United ligger helt sist i avdelingen med bare 11 poeng. Det blir tøft for Kamara og lagkameratene å kjempe om sluttspillplass.

Deila skulle imidlertid få mer å glise for. Et nytt straffespark i kampens 55. minutt ga ny scoring, denne gang fra Ismael Tajouri-Shradi.

Hans lag er i god form og ligger på 5.-plass i MLS’ østre avdeling. New York-laget har 26 poeng etter 16 kamper, mens Toronto FC topper avdelingen med 34.

(©NTB)

Flere nyheter: