Menu
Ronny Deila så endelig New York City vinne en bortekamp igjen i MLS. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB

Deila fikk etterlengtet opptur i USA – tok første borteseier siden mai

Ronny Deila ledet New York City til 2-1 i en snuoperasjon mot Cincinnati i MLS-fotballen lørdag. Det stoppet lagets rekke på sju bortekamper uten å vinne.

Av NTB | 19.09.2021 09:07:29

Sport: Et hodestøt fra Keaton Parks og Valentin Castellanos’ straffemål ga Deilas menn en kjærkommen trepoenger. Det var New York Citys første seier på fire kamper og gjorde slutt på lagets bortemareritt.

Før lørdagens oppgjør hadde ikke Deila vunnet på tur siden slutten av mai. NYFC står med kun tre seirer på tolv bortekamper denne sesongen.

Brenner da Silva sendte Cincinnati i føringen etter fire minutter. Han utnyttet en feilslått klarering fra gjestene, men det holdt verken til seier eller poeng. New York City utlignet før pause, og den avgjørende scoringen kom etter en time.

I sluttminuttene fikk Cincinnati to spillere utvist. Begge ble gitt direkte rødt kort.

Etter 24 kamper ligger Deilas lag på tredjeplass i den østre MLS-avdelingen. Det skiller hele 18 poeng opp til tabelltopp New England Revolution.

Ola Kamara har vist målform for DC United i det siste, men greide ikke å hjelpe laget fra å tape borte mot Atlanta United. På overtid slo han den målgivende pasningen på Edison Flores’ 2-3-redusering.

(©NTB)