Menu
Kevin De Bruyne ble årets spiller i Premier League. Foto: Rui Vieira / AP / NTB

De Bruyne ble årets spiller i Premier League

Manchester City-spiller Kevin De Bruyne er kåret til inneværende sesongs beste spiller i Premier League. Phil Foden ble årets unge spiller.

Av NTB | 21.05.2022 15:30:55

Sport: Det opplyser den engelske toppdivisjonen på sine nettsider og i sosiale medier lørdag.

De Bruyne var nominert til prisen som årets spiller sammen med Trent Alexander-Arnold (Liverpool), Mohamed Salah (Liverpool), Kevin De Bruyne (Manchester City), João Cancelo (Manchester City), Son Heung-min (Tottenham), Bukayo Saka (Arsenal), James Ward-Prowse (Southampton) og Jarrod Bowen (West Ham).

Det er andre sesong på rad at Foden stikker av med prisen som årets unge spiller. 21-åringen har sammen med De Bruyne vært sentral i et City-mannskap som søndag er favoritter til å sikre seg en ny ligatittel.

Foden var nominert til prisen sammen med Bukayo Saka (Arsenal), Declan Rice (West Ham), Aaron Ramsdale (Arsenal), Mason Mount (Chelsea), Tyrick Mitchell (Crystal Palace), Conor Gallagher (Crystal Palace) og Trent Alexander-Arnold (Liverpool).

Manchester City har ett poeng til gode på Liverpool på tabelltoppen foran søndagens serieavslutning. Der venter Aston Villa på hjemmebane for ligalederen.

(©NTB)

Flere nyheter: