reklame
Menu
Den regjerende verdensmesteren Peter Wright får delta i en hjemmeturnering i dart. Skotske Gary Anderson får ikke delta på grunn av dårlig hjemmenett. Foto: Simon Cooper / PA via AP / NTB scanpix

Dårlig internett hindrer skotsk dartstjerne å delta i nett-turnering

Den skotske dartstjernen og tidligere VM-vinner Gary Anderson måtte trekke seg fra en hjemmedartturnering på grunn av svakt internett.

Av NTB | 17.04.2020 15:33:08

Fritid: Dartforbundet PDC satte fredag i gang en hjemmeturnering der spillerne skulle delta via nettet fra sine egne stuer og treningslokaler. Det blir uten den doble VM-vinnerne Anderson,

– Det var meningen at jeg skulle delta, men da vi testet mitt trådløse nettverk var det ikke stabilt nok, sier Anderson til The Sun.

– Det var ingen overraskelse. Jeg drøyer også med å betale regningene mine via hjemmenettet. Det er jo svært frustrerende, sier skotten.

Anderson vant VM i 2015 og 2016, men ligger for tiden som nummer ni på verdensrankingen. Han har spilt inn nærmere fire millioner kroner i sin dartkarriere.

Hjemmedartturneringen skal pågå den neste måneden. Hver kveld skal fire spillere møte hverandre en gang. Den beste går videre til neste fase i turneringen. Blant annet skal den regjerende verdensmesteren Peter Wright i aksjon fredag.

Andre dartprofiler som Gerwyn Price og Dave Chisnall skal også være med i turneringen.

(©NTB)

Flere nyheter: