Menu
Thomas Berntsen fikk mandag en ny spiller på plass i Sarpsborg. Foto: Christoffer Andersen / NTB

Dansk midtstopper klar for Sarpsborg

Den danske midtstopperen Anton Skipper (21) har signert en treårskontrakt med fotballklubben Sarpsborg.

Av NTB | 24.01.2022 18:21:12

Sport: Det bekrefter eliteserieklubben på sine nettsider mandag.

Forsvarsspilleren kommer til Sarpsborg etter å ha spilt for Brøndby siden 2019. 21-åringen har representert Danmark totalt 16 ganger på aldersbestemt nivå, senest for U21-landslaget i 2021.

– Sarpsborg får en klok og hurtig spiller, og en som elsker å spille med ballen, men også vet hva som skal til defensivt. Jeg søker hele tiden utvikling, så jeg kommer til å stille krav til både meg selv og de rundt meg, sier Skipper i en uttalelse.

Han var på utlån til Hobro i fjor.

– Skipper er en høyreist, solid midtstopper som har spilt kamper for Danmark U21 og jevnlig banker på døra for å være med i diskusjonen om en plass i et meget talentfullt dansk U21-landslag. Vi tror han med et miljøskifte kan ta ytterligere steg sammen med oss, sier Sarpsborgs sportssjef Thomas Berntsen.

Han legger til at Skipper vil være med å kjempe om en startplass øyeblikkelig.

– Han har vært involvert i både Champions League-kvalifisering og superligakamper for et veldig godt Brøndby-lag. Konkurransen der er stor, men vi tror som sagt at et miljøskifte vil være med å gjøre ham enda bedre, sier Berntsen.

Brøndbys fotballdirektør Carsten V. Jensen mener overgangen er riktig.

– Det er et veldig klokt klubbskifte for alle parter, der vi har sikret oss en god videresalgsavtale, sier han til egen klubbs nettsider.

Skipper har spilt fem ligakamper for Brøndby denne sesongen. Totalt ble det 20 opptredener for hovedstadsklubben.

(©NTB)

Flere nyheter: