Menu
Stjernekeeper Niklas Landin og resten av Danmarks EM-tropp har to dager på rad testet negativt på koronaviruset etter at målvakten Jannick Green ble smittet. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Danmarks EM-lag i håndball testet negativt

For annen dag på rad testet samtlige spillere i Danmarks landslagstropp i håndball negativt på koronaviruset. Dermed pustes det lettet ut.

Av NTB | 05.01.2022 17:24:55

Sport: Keeper Jannick Green testet positivt mandag og har siden vært isolert fra lagkameratene. Han hadde imidlertid tilbrakt tid sammen med de andre, og det ble fryktet at han kunne ha smittet noen. De siste dagers negative prøver tyder på at det ikke ble slik.

Danmark lader opp til EM-sluttspillet med samling i København. Torsdag og lørdag spilles landskamper mot Norge i Hillerød.

Norges tropp har vært gjennom fem koronatester de siste fire dagene, og alle testene var negative.

Koronasmitte kan vise seg skjebnesvangert for EM-lag. En positiv test innebærer at spilleren må vente 14 dager med å spille.

Stjernekeeper Niklas Landin sa tirsdag at han har vært tett på Jannick Green, men han mistet ikke nattesøvnen av den grunn.

– Nei, jeg tar det som det kommer. Jeg er glad så lenge jeg tester negativt, men om testen en dag er positiv må jeg bare forholde meg til det. Etter to år med korona i Bundesliga er jeg blitt vant til dette, sa Landin.

(©NTB)