Menu
Kaja Kamp Nielsen (t.v.) går glipp av kampen mot Norge med en positiv koronatest. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Danmark med to koronatilfeller før kampen mot Norge i håndball-EM

Danmarks strekspiller Kaja Kamp og assistenttrener Lars Jørgensen er isolert som følge av positive koronatester foran kampen mot Norge i håndball-EM onsdag.

Av NTB | 16.11.2022 18:51:13

Medisin og helse: Det opplyser Det danske håndballforbundet (DHF), ifølge nyhetsbyrået Ritzau. Resten av laget er friske og klare til kamp.

«Strekspiller Kaja Kamp Nielsen og assistenttrener Lars Jørgensen er for tiden isolert etter at de begge testet positivt for koronaviruset onsdag. Resten av laget har testet negativt og er tilgjengelig for onsdagens kamp, ​​men alle må PCR-testes på nytt torsdag», heter det i uttalelsen.

De opplyser at hele troppen var gjennom en hurtigtestrunde etter Kamp Nielsens positive test, og det var her Jørgensen testet positivt.

Kamp ble hentet inn i den danske troppen så sent som for to dager siden.

– Koronakaos i den danske EM-leiren, skriver dansk TV2.

Norge bor på samme hotell som Danmark i Ljubljana. Den norske troppen har tatt visse forholdsregler under mesterskapet. Blant annet har spillere og ledere brukt munnbind under møter med mediene.

Smittetilfellene i den danske troppen, vil ventelig gjøre at det strammes ytterligere noe inn rundt det norske laget.

Både Danmark og Norge er klare for semifinalespill fredag.

EM har så godt som forløpt uten positive koronaprøver. Sverige hadde ett tilfelle før første kamp.

Reglene sier at spillere og ledere minimum må være isolert i fem dager etter positiv prøve. En negativt test vil så sende dem inn i EM-boblen igjen.

(©NTB)

Flere nyheter: