Menu
Spotify-gründer Daniel Ek bekreftet lørdag at han har lagt inn et bud på Arsenal, men fått det avslått. Her er Martin Ødegaard i aksjon i onsdagens seierskamp mot Chelsea. Foto: Adam Davy, Pool via AP / NTB

Daniel Ek fortsatt interessert i Arsenal-kjøp

Spotify-gründer Daniel Ek insisterte lørdag på at han har lagt inn formelt bud på å kjøpe Arsenal, men at det ble avvist. Han er fortsatt interessert.

Av NTB | 15.05.2021 23:40:33

Sport: Den svenske milliardæren, som har vært Arsenal-tilhenger siden han var liten, avviste i en uttalelse på Twitter meldinger om at det aldri ble lagt inn noe bud.

– Denne uka ble et tilbud oversendt Josh Kroenke og eiernes bankforbindelse. Det omfattet eierandel for tilhengerne, representasjon i styret og vetorett for supporterne, skrev han.

– De (eierne) svarte at de ikke trenger pengene. Jeg respekterer avgjørelsen, men er fortsatt interessert og tilgjengelig dersom den situasjonen noen gang endres.

Ek luftet først sin interesse forrige måned, da Arsenal-tilhengerne protesterte mot de amerikanske eierne etter klubbens deltakelse i det forliste superligaprosjektet.

(©NTB)

Flere nyheter: