Menu
Elverum unngikk marerittgruppe under fredagens Champions League-trekning. Foto: Fredrik Hagen / NTB

Daglig leder i Elverum etter Champions League-trekning: – Det er en drømmetrekning for oss

Fredag ble det klart at Elverum møter Sander Sagosens Kiel i neste sesongs Champions League-gruppespill.

Av NTB | 02.07.2021 13:38:51

Sport: Daglig leder i Elverum Håndball, Mads Fredriksen, var tydelig fornøyd etter at han fikk vite at de havnet i overkommelige gruppe A.

– Trekningen gir store muligheter, både sportslig- og arrangementsmessig. Gruppe B er nok sportslig litt sterkere, samtidig som den nok er hakket dårligere med tanke på arrangementer, sier Fredriksen til NTB.

Han ser optimistisk på mulighetene til å ta seg videre til et eventuelt sluttspill.

– Det er fullt mulig å hamle opp med flere lag i gruppen og kjempe om å komme topp seks, sier han.

Den spanske giganten er i gruppe B, så Elverum slipper å møte Barcelona før et eventuelt sluttspill. I samme gruppe finner vi andre store kanoner som Flensburg, Porto og Paris Saint-Germain.

Kiel, som på skuffende vis røk ut for Paris Saint-Germain i kvartfinalen, er i gruppen til Elverum. Det er også Aalborg, som tapte finalen for Barcelona.

Totalt er det kun tre av de åtte lagene som var i kvartfinalen sist sesong som er i gruppen til Elverum.

Dette er Champions Leauge-gruppen til Elverum:

Szeged (Ungarn), Kiel (Tyskland), Vardar (Nord-Makedonia), Aalborg (Danmark), Brest (Hviterussland), Montpellier (Frankrike), Zagreb (Kroatia) og Elverum.

Av de aller største kanonene unngikk Elverum blant andre regjerende mester Barcelona. De slo ut Elverum sist sesong – de hvitkledde ble regelrett feid av banen i de to oppgjørene mot Barcelona i åttedelsfinalen med 25-37 og 19-39.

(©NTB)