Menu
Mats Møller Dæhli og lagkameratene i Nürnberg kunne tirsdag glede seg over å ha sikret plassen i 2. Bundesliga. Foto: Geir Olsen / NTB

Dæhli og Nürnberg berget plassen

Mats Møller Dæhli og hans lagkamerater i Nürnberg kan glede seg over at nedrykksfaren er over, men seieren glapp mot opprykksjagende Holstein Kiel.

Av NTB | 27.04.2021 21:09:42

Sport: Nürnberg ledet 1-0 i tirsdagens hengekamp og hadde et par kjempesjanser til å punktere kampen, men gjestene fikk med seg ett poeng.

Dennis Borkowski ga hjemmelaget ledelsen etter en halv time. I det 53. minutt nikket Asger Sørensen i krysset og ut. Fem minutter senere regisserte Dæhli et angrep som endte med at Borkowski skjøt i stolpen fra fem meter.

Gjestene straffet missene og utlignet da Janni Serra nikket inn 1-1 i det 67. minutt. Dermed ble det ett viktig poeng i tetstriden. Holstein Kiel på 4.-plass er fire poeng bak Greuther Fürth på direkte opprykksplass og ett bak Hamburg på kvalifiseringsplass, men med to kamper færre spilt enn rivalene.

Bochum har seks poengs luke på tabelltopp.

Holstein Kiel har vært gjennom et koronautbrudd og har derfor et tett kampprogram foran seg. Laget møter også Borussia Dortmund i semifinale i cupen lørdag.

Dæhli spilte hele kampen for Nürnberg. Han har bidratt til 20 poeng på 13 kamper siden han ble leid inn fra Genk.

(©NTB)

Flere nyheter: