reklame for Sheiken Bowling
Menu
Erik ten Hag og Ajax tapte den nederlandske cupfinalen. Foto: Peter Dejong / AP / NTB

Cupsmell for United-aktuelle Ten Hag

Ajax så ut til å ha god kontroll på den nederlandske cupfinalen etter én omgang, men PSV slo kraftfullt tilbake og kunne feire tittelen med 2-1-seier.

Av NTB | 17.04.2022 20:04:37

Sport: Dermed ble det ingen cuptriumf for Erik ten Hag i det som trolig blir hans siste sesong som Ajax-trener i denne omgang. Den sterkt Manchester United-koblede treneren ser imidlertid ut til å lose laget til en ny ligatittel.

PSV snudde søndagens finale i løpet av et minutt tidlig i annen omgang. Érick Gutiérrez stupheadet inn 1-1 ved bakre stolpe, mens Cody Gakpo gjorde en fin soloprestasjon i neste angrep og fyrte ballen inn bak en svak Maarten Stekelenburg i Ajax-målet.

Ajax fikk to scoringer annullert for hårfine offsider og ble stående med Ryan Gravenberchs ene mål. Han klemte inn 1-0 etter fint samarbeid med veteranen Davy Klaassen.

PSV hadde også en offsideannullert scoring i en kamp som dessuten inneholdt flere rop om straffespark og mange store sjanser.

Britiske medier har den siste uken skrevet at Ten Hag kan bli presentert som United-manager til uken. Det gjenstår å se om han vil fullføre serien først.

(©NTB)