Menu
Det blir ingen ny cupfest for Nardo hjemme mot Lillestrøm på Nissekollen i Trondheim lørdag. Dette bildet er tatt under cupkampen mot Rosenborg i 2016. Foto: Ned Alley / NTB

Cupens askeladd må flytte kampen mot Lillestrøm

Fotballklubben Nardo i Trondheim må søndag spille 4.-rundekampen i NM mot Lillestrøm på «bortebane».

Av NTB | 10.03.2022 13:25:18

Sport: Klubben som spiller i 3. divisjon måtte nylig legge miljøvennlig kunstgressdekke. Bankene og kommunen stilte krav om at det nye dekket skulle være uten gummigranulat. Det nye kunstgresset ser bra ut, men kulda gjør at gressmatta blir steinhard og farlig å spille på, skriver NRK.

– Det er helt krise for klubben. Vi er glade i miljøet, men dette er ikke brukelig i det hele tatt, sier sportssjef Thomas Erikstad i Nardo fotballklubb til kanalen.

Han hadde sett fram til cupfest på hjemmebane på den nye matta på Nissekollen, men festen må nå flyttes til en annen bane i byen. For anledningen blir det stadion på Ranheim som blir rammen for 4.-rundeoppgjøret mot LSK søndag.

Dermed gjenstår det å se om askeladd-laget fra Trondheim eller «kanarifuglene» får muligheten til å flakse videre til kvartfinalen i NM neste helg. Selve cupfinalen på Ullevaal stadion er målet. Den spilles 30. april.

(©NTB)

Flere nyheter: