Menu
Cristiano Ronaldo med trofeet som viser at han er kåret til århundrets spiller på en premieutdeling i Dubai i romjula. Foto: Fabio Ferrari/LaPresse via AP/NTB

Cristiano Ronaldo (35) vil spille i mange, mange år til

Den spillende legenden Cristiano Ronaldo vil ikke gi seg med det første. 35-åringen sier nyttårsaften at han drømmer om å spille i flere år til, og ta VM-gull.

Av NTB | 01.01.2021 04:08:04

Sport: VM-gullet er det ene store trofeet Cristiano Ronaldo mangler. Portugiseren har vunnet det som er av individuelle priser, Champions League og seriegull i England, Spania og Italia. Med Portugal har han tatt EM-gull.

– Alderen har ikke noe å si. Det viktige er det mentale. Jeg føler meg glad, jeg føler meg skarp og jeg er på et godt sted i livet. Jeg håper jeg kan spille i mange, mange år fortsatt, men man vet aldri, sier Ronaldo til BBC.

– Sånn er det i fotball, man vet ikke hva som kommer til å skje i morgen, sier Ronaldo.

Juventus-spilleren er sammen med Lionel Messi omtalt som en av fotballhistoriens største allerede før han har lagt skoene på hylla. Han viser i Serie A denne sesongen at han fortsatt har mye å gi, og er toppscorer.

VM-tittelen mangler som nevnt, og Ronaldo sier til BBC at han håper å kunne kjempe om den i 2022. Da er han 37 år gammel.

(©NTB)

Flere nyheter: