Menu
Skuespiller Bill Cosby, i midten, med sammen med talsmann Andrew Wyatt til høyre, da han møtte pressen utenfor hjemmet sitt i Elkins Park i Pennsylvania onsdag ettermiddag. Foto: Matt Slocum/ AP/ NTB

Cosby glad for å være ute av fengsel

Bill Cosby (83) skriver på Twitter natt til torsdag at han alltid har fastholdt sin uskyld, og takker sine støttespillere for ikke å ha sviktet ham.

Av NTB | 01.07.2021 00:53:58

Kultur og underholdning: Cosby møtte onsdag pressen etter å ha sluppet ut fra fengsel. Gjennom sine advokater ga han uttrykk for å være glad for å være fri.

Cosby sa ingenting selv under den korte presseseansen i Elkins Park i Pennsylvania, men lot sine advokater stå for snakkingen.

– Han er glad, kona hans er glad. Systemet fungerer kun dersom det er rettferdig for alle sider. Det er det grunnleggende, sa advokat Brian Perry, ifølge CNN.

Senere på kvelden la komikeren og den tidligere så avholdte skuespilleren ut en melding på sin offisielle konto på Twitter.

– Jeg har aldri forandret mitt ståsted eller versjon av historien. Jeg har alltid stått på at jeg var uskyldig, skriver Cosby.

– Takk til alle dere mine fans, støttespillere og venner som har stått ved min side gjennom denne prøvelsen. En spesiell takk til Pennsylvanias høyesterett som opprettholder rettsstaten, skriver Cosby videre.

Onsdag ble en overgrepsdom omgjort av den øverste domstolen i delstaten Pennsylvania, og Cosby ble løslatt i 20.30-tiden norsk tid.

(©NTB)

Flere nyheter: