Menu
Colin Rosler går til svensk fotball. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Colin Rösler til svensk fotball

Colin Rösler kontrakt med Lillestrøm ble nylig terminert. Nå er han klar for svenske Mjällby.

Av NTB | 28.12.2022 18:45:18

Sport: Allsvenskan-klubben bekrefter onsdag at Rösler har signert en treårskontrakt.

– Dette er en spiller vi har fulgt gjennom høsten, og det føles godt at vi nå er enige. Colin er en dyktig midtstopper med god spilleforståelse i forsvarsspillet og en fin høyrefot. Det er en midtstopper som mestrer alle tre posisjonene i vår trebackslinje, sier sportslig leder Hasse Larsson.

Rösler hadde opprinnelig kontrakt med Lillestrøm ut 2024-sesongen, men nylig valgte partene gjensidig å terminere avtalen.

– For min del nå, i den posisjonen jeg er i karrieren min, så trenger jeg mer spilletid. Men klubben er en veldig spesiell klubb for meg. En klubb jeg alltid kommer til å følge med på, og jeg kommer alltid til å være LSK-supporter, sa Rösler da.

Han er sønn av tidligere LSK-spiller og trener Uwe Rösler.

Rösler kom til LSK på tampen av 2021 fra nederlandske Breda.

(©NTB)

Flere nyheter: