reklame for Sheiken Bowling
Menu
Erling Braut Haaland avbildet fra en Manchester City-kamp mot Borussia Dortmund i mesterligaen. Foto: Fredrik Varfjell / NTB

City-sjefen før julerushet: – Erling mangler litt

Erling Braut Haaland er ikke like skarp som Manchester Citys hjemvendte VM-spillere, erkjenner Pep Guardiola.

Av NTB | 21.12.2022 14:25:17

Sport: I romjula er Premier League tilbake etter et avbrekk på godt over en måned. Før den tid spilles det kamper i ligacupen, og for Manchester City blir det et stormøte hjemme mot Liverpool torsdag kveld.

Der er det ventet at Haaland spiller, men Guardiola mener man ikke kan forvente en jærbu i toppslag. Han mangler kamptrening på grunn av VM-pausen.

– Jeg har VM-spillere som er i bedre forfatning enn dem som var her. Sergio (Gomez), Erling og Riyad (Mahrez) mangler litt. Spillerne som kom tilbake (fra VM), har konkurrert og trent hver dag, sier City-sjefen.

Haaland fikk lov til å dra på ferie i Spania da flesteparten av lagkameratene dro til Qatar-sluttspillet. Han scoret mål i det som var Citys eneste treningskamp (2-0 mot Girona) i denne perioden.

Manchester City møter Leeds borte 28. desember. Deretter venter Everton hjemme nyttårsaften og en storkamp mot Chelsea i London 5. januar.

Haaland står med hele 23 mål på 18 ligakamper.

(©NTB)

Flere nyheter: