Menu
Manchester Citys Gabriel Jesus feirer det som skulle bli startet på en fantastisk snuoperasjon i Madrid Foto: AP Photo / Bernat Armangue

City med drømmeutgangspunkt i Madrid

I løpet av åtte minutter gikk Real Madrid fra å lede mesterligakampen mot Manchester City til å ligge under 2–1 og å ha mistet Sergio Ramos med rødt kort.

Av NTB | 26.02.2020 23:01:54

Sport: Dermed har Manchester City et meget godt utgangspunkt før returoppgjøret i Manchester.

Real Madrid tok ledelsen etter at gjestene feilet i eget forsvar. City slurvet og til slutt er det Kyle Walker som mistet ballen til Vinicius. Han slo den videre til Isco som kom alene i feltet. Ballen settes kaldt i mål.

18 minutter senere, i det 78. minutt, startet snuoperasjonen til City. Først slo Kevin de Bruyne lekkert ballen inn til Gabriel Jesus som satte inn utligningen.

Tre minutter senere ble Raheem Sterling felt inne i sekstenmeteren. Kevin de Bruyne var sikker fra straffemerket. Keeper Thibaut Courtois gikk feil vei, mens De Bruyne slo ballen helt nede i venstre hjørne.

Ikke mange minutter senere var det Jesus som kom gjennom. Han ble av Sergio Ramos som ble straffet med rødt kort. Real Madrid var heldig som ikke pådro seg en ny straffe, den skjedde like utenfor sekstenmeteren.

(©NTB)

Flere nyheter: