Menu
Christian Eriksen trener denne uken med Jong Ajax, ungdoms- og reservelaget til hans tidligere klubb Ajax. Foto: Wolfgang Rattay, Pool via AP / NTB

Christian Eriksen trener med Ajax-reservene

Christian Eriksen trener denne uken med Jong Ajax, ungdoms- og reservelaget til den nederlandske storklubben Ajax.

Av NTB | 25.01.2022 17:22:13

Sport: Det opplyser klubben på sitt nettsted. Ajax er en av den danske fotballstjernens tidligere klubber, og han får hjelp til å holde seg i form mens han venter på en ny klubb.

– Jeg er veldig glad for å være her. Hos Ajax kjenner jeg folk, og det føles som å komme hjem fordi jeg var her så lenge, sier han selv.

– Alle fasliteter er til rådighet for meg, og med Jong Ajax kan jeg trene på høyt nivå som del av et lag. Det er en perfekt løsning for meg akkurat nå. Jeg vil nå itt beste nivå så raskt som mulig, slik at jeg kan prestere når jeg finner en klubb.

Eriksen vil fortsette karrieren, men kan ikke gjøre det i sin tidligere klubb Inter. Det er fordi han fikk operert inn hjertestarter etter å ha blitt rammet av plutselig hjertesvikt i fjorårets EM-sluttspill. Italienske regler gjør at man ikke kan spille med hjertestarter i brystet.

Eriksens kontrakt med Inter ble opphevet i desember, og nå leter han etter en ny klubb.

Flere medier har meldt at han er nær en avtale med Brentford, men dette er ikke bekreftet.

(©NTB)

Flere nyheter: