Menu
Christian Eriksen snakker ut for første gang etter at han ble rammet av hjertestans under EM i fjor. Her er han i aksjon i VM-sluttspillet i 2018. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Christian Eriksen takker for støtten «etter at jeg var død»

Christian Eriksen snakker i et intervju med DR for første gang offentlig om hjertestansen han ble rammet av i fjor. Han takker for all omtanken.

Av NTB | 04.01.2022 18:23:46

Sport: – Det var stort at så mange hadde noe å skrive, blomster å sende, hilsener. Det var så mange som ble berørt, og som meldte det til meg og min familie. Det er jeg veldig glad for, sier han i et klipp fra intervjuet som er lagt ut blant annet på Twitter.

– Det var jo ikke mitt ønske at folk skulle sende blomster fordi jeg hadde vært død i fem minutter. Det var spesielt, veldig spesielt, men det var snilt, og det har kun vært en hjelp.

Eriksen falt om med hjertestans under EM-kampen mot Finland i Parken i København i juni. Livet hans ble reddet ved at han umiddelbart fikk kyndig hjelp.

– Jeg har sagt takk til dem jeg har møtt, til legene som var involvert, til spillerne og andre. Men til alle fans som har sendt tusener av brev, tusener av emails, tusener av bemerkninger på gaten både her i Italia og Danmark, vil jeg si takk for støtten. Den har kommet fra hele verden.

Intervjuet skal sendes i sin helhet torsdag.

(©NTB)

Flere nyheter: