Menu
Hele Chelseas herrelag isoleres etter at Callum Hudson-Odoi testet positivt for covid-19-viruset. Foto: Matt Dunham / AP / NTB scanpix

Chelsea-spiller koronasmittet: – Jeg føler meg fin og er frisk

Chelsea-spiller Callum Hudson-Odoi som denne uken fikk påvist covid-19-viruset, sier han har blitt frisk, men blir sittende i isolasjon ut uken.

Av NTB | 13.03.2020 11:46:37

Sport: 19-åringen var den første Premier League-spilleren som fikk bekreftet virussmitte.

Chelsea, som bekreftet prøveresultatet på klubbens hjemmeside, opplyser at Callum først fikk forkjølelsessymptomer mandag. Etter at spilleren viste symptomer ble spilleren isolert.

Fredag melder spilleren selv at han føler seg frisk igjen.

– Jeg har hatt viruset de siste dagene, men har nå kommet meg. Jeg følger helsemyndighetens råd og holder meg isolert fra alle ut uken, skriver 19-åringen på sosiale medier.

– Forhåpentligvis er jeg snart tilbake på treningsfeltet igjen.

All personell i klubben som har hatt nærkontakt med spilleren er i isolasjon i tråd med regjeringens helseretningslinjer. Dette gjelder blant annet hele herrelaget og støtteapparat, skriver Chelsea.

Tordag ble det kjent at også Arsenal-manager Mikel Arteta er koronasmittet, og at også London-lagets spillere er satt i karantene. Det samme gjelder noen få spillere fra Leicester.

Premier League har hasteinnkalt til møte med klubbene fredag morgen. Der blir det nye diskusjoner om hva som skjer med helgens runde og med serien de neste ukene.

(©NTB)

Flere nyheter: