Menu
Det blir ingen reiser til sydligere strøk i regi av Ving eller Apollo i sommer. Foto: Berit Keilen / NTB scanpix

Charterselskapene Ving og Apollo har innstilt alle reiser til utlandet til 20. august

Ving og Apollo melder på egne nettsider at de har bestemt seg for å kansellere alle reiser til og med 20. august.

Av NTB | 19.05.2020 14:02:42

Økonomi og næringsliv: Ving og Apollo melder at de på grunn av usikkerheten rundt nye reiseråd til Norden og Europa har bestemt at de vil innstille alle reiser, selv om det kan bli åpnet for reiser ut av Norge før 20. august.

– På den måten vil våre kunder ha en mulighet til å planlegge andre feriereiser i sommer, samtidig som vi i Ving kan legge planer for nye, fantastiske reiser til høsten og vinteren, skriver Ving på sine nettsider.

Leder Astrid Bergmål i Virke reiseliv synes det er uheldig at UDs reiseråd skaper for lite forutsigbarhet for norske reiseselskaper.

– Reiserådene gir så stor uforutsigbarhet at mange nå ser at det blir umulig for dem å gjøre noe annet enn å innstille alt. Dette synes vi er utrolig synd, for internasjonalt reiseliv trenger å komme i gang, sier Bergmål til E24.

Fredag 15. mai kom Utenriksdepartementets (UD) oppdaterte reiseråd, hvor de fraråder alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land. Samtidig uttalte UD at det ville komme en ny vurdering for reiseråd i Norden innen 15. juni, og 20. juli for nærliggende europeiske land.

Flere nyheter: