Menu
Celtic-laget med Kristoffer Ajer og Mohamed Elyounoussi før avspark i treningskampen mot Paris Saint-Germain på Parc des Princes tirsdag. Foto: François Mori, AP / NTB scanpix

Celtic med Ajer og Moi fikk juling i Paris

Et Celtic-lag med Kristoffer Ajer i forsvaret og Mohamed Elyounoussi i angrepsrekka ble slått 4-0 av Paris Saint-Germain i en treningskamp tirsdag.

Av NTB | 21.07.2020 22:02:58

Sport: Kylian Mbappé scoret før det var spilt et minutt, med assist fra Neymar. Brasilianeren doblet ledelsen vel halvveis i første omgang, mens innbytterne Ander Herrera og Pablo Sarabia økte hver sin gang etter pause.

Ajer spilte hele kampen, mens Moi ble byttet ut i det 65. minutt. Celtic er i oppkjøringsfasen til den nye sesongen i skotsk fotball, som er rett rundt hjørnet. Første seriekamp er mot Hamilton søndag 2. august.

Både i Frankrike og Skottland ble forrige sesongs seriespill avbrutt for godt etter koronanedstengningen i mars, men for PSGs del spilles det viktig kamp allerede fredag. Da spilles nemlig den utsatte cupfinalen mot Saint-Étienne på Stade de France.

PSG forbereder seg også til de avgjørende rundene i mesterligaen i august. Laget møter Atalanta i kvartfinalen.

(©NTB)

Flere nyheter: