reklame for Sheiken Bowling
Menu
Cecilia Brækhus under en kamp i 2020. Hun vant i comebackkampen lørdag. Foto: Ed Mulholland / Matchroom / NTB

Cecilia Brækhus vant comebackkampen

Over halvannet år etter at hun var i bokseringen sist, vant Cecilia Brækhus mot argentinske Marisa Joana Portillo i en kamp i Los Angeles.

Av NTB | 18.12.2022 11:07:43

Sport: – Vel gjennomført men ikke den beste kampen som Cecilia Brøkhus har gjort i sin karriere, sier VGTVs kommentator Erik Nilsen.

De tre dommerne hadde poengfordeling 10–9 i fordel Brækhus i alle de seks rundene på to minutter hver. Totalt ble det dermed 60–54 til «The First Lady» fra Bergen.

Brækhus har ikke gått kamp siden hun tapte for annen gang mot Jessica McCaskill i mars i fjor. Før kampen gjorde den tidligere boksedronningen det klart at hun fortsatt ønsker å kjempe om VM-belter.

Brækhus er tilbake hos sin tidligere trener Johnathon Banks, og hun har vært på treningsleirer i Los Angeles, Detroit og Dubai. Nå har hun gått opp en vektklasse, til super weltervekt, etter å ha bokset i weltervekt gjennom hele sin karriere.

– Dette er en ny vektklasse for meg, og jeg er ivrig etter å markere meg raskt på veien mot VM-tittelkamper, sa Brækhus i en pressemelding før kampen.

(©NTB)

Flere nyheter: