reklame for Sheiken Bowling
Menu
Erling Braut Haaland herjet med Craig Cathcart (til h.) i Norges 5-1-seier mot Nord-Irland. Fredag ble Cathcart matchvinner da Watford slo Middlesbrough 1-0 i sesongens første engelske seriekamp. Foto: Paul McErlane / NTB scanpix

Cathcart revansjerte seg da Watford vant i serieåpningen

Fire dager etter at Erling Braut Haaland og Alexander Sørloth herjet med ham, ble Craig Cathcart matchvinner da Watford slo Middlesbrough i serieåpningen.

Av NTB | 11.09.2020 23:07:59

Sport: Watford rykket ned fra Premier League i sommer, men startet den lange og bratte veien tilbake med tre poeng takket være den nordirske stopperens hodestøt i første omgang.

Målet kom allerede i det 11. minutt etter et kort hjørnespark og et innlegg fra Ken Sema.

Cathcart og resten av Nord-Irlands forsvar hadde en tung kveld i Belfast mandag da Haaland og Sørloth scoret to ganger hver i Norges 5-1-seier. Det så ut som han beveget seg i sirup da Haaland parkerte ham i forspillet til Sørloths 4-1-mål.

31-åringen med en fortid i Manchester Uniteds akademi ristet av seg den opplevelsen i tide til å avgjøre den aller første seriekampen i den nye engelske ligasesongen. Lørdag spilles de første kampene i Premier League, samt resten av åpningsrunden i mesterskapsserien.

(©NTB)

Flere nyheter: