Menu
Brasils Thiago Seyboth Wild etter at han nedsablet Casper Ruud i Santiago 1. mars. Foto: Marcelo Hernandez / AP / NTB scanpix.

Casper Ruuds overmann koronasmittet

Den unge brasilianske tennisstjernen Thiago Seyboth Wild (20) opplyser at han er smittet av koronaviruset.

Av NTB | 25.03.2020 19:17:00

Medisin og helse: – Jeg er for å advare dere om at jeg har fått påvist Covid-19-viruset, skriver Seyboth Wild på Twitter.

Brasilianeren fylte 20 år 10. mars. Ti dager tidligere slo han Casper Ruud i finalen i ATP-turneringen Chile Open.

Dermed ble han den yngste brasilianeren til å vinne en ATP-turneringen noen gang. Gustavo Kuerten hadde den tidligere rekorden.

– For omtrent ti dager siden fikk jeg feber og kjente meg syk. Snart er inkubasjonstiden over, og jeg blir fin igjen. Jeg har følte meg bra i de siste dagene, og jeg må få si at folk må være fornøyd med at de får være hjemme for å beskytte seg selv og andre. Det er en alvorlig sykdom, men den kan kontrolleres hvis vi står sammen og viser styrke, skriver tennisstjernen.

(©NTB)

Flere nyheter: