Menu
Casper Ruud ventet forgjeves på å spille mot Nick Kyrgios i Roma Masters onsdag. Regnvær gjorde at den kampen som alle de andre oppsatte i dagøkten ble utsatt til torsdag. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

Casper Ruuds kamp regnet bort, utsatt til torsdag

Vedvarende regnvær i Roma førte til at Casper Ruud må vente til torsdag med å møte Nick Kyrgios i 2. runde i Masters 1000-turneringen i tennis.

Av NTB | 15.05.2019 19:04:25

Sport: Det norske tennistalentet skulle spille tredje kamp på bane 3, men regnet gjorde at de første kampene i dagøkten aldri ble satt i gang. Forventet kampstart ble stadig skjøvet lenger utover kvelden, og i halv sju-tiden besluttet arrangøren å gi opp og stryke hele programmet.

Rafael Nadal og Roger Federer var blant andre spillere som ventet forgjeves på å spille i Internazionali d’Italia onsdag. I kvinnenes turnering skulle toppseedede Naomi Osaka vært i aksjon.

Arrangøren håpet fortsatt å få avviklet de oppsatte kveldskampene, der topprankede Novak Djokovic var det største navnet, men etter en stund ble også hans oppgjør mot Denis Shapovalov og de tre andre kveldskampene avlyst.

Tennisanlegget er for øvrig rett ved Stadio Olimpico, der Lazio møtte Atalanta i den italienske cupfinalen onsdag kveld. Flere ble pågrepet i tilskuerråk før den kampen. Blant annet ble en politibil stukket i brann.

Også torsdag er Ruuds kamp mot Kyrgios oppsatt som den tredje på bane 3, der spillet skal starte klokka 10. Først skal Kristina Mladenovic og Belinda Bencic møtes i kvinneturneringen, før Marin Cilic og Jan-Lennard Struff stiller seg på hver sin side av nettet. Når de er ferdige, er det Ruuds tur.

Forsinkelsen på grunn av regnværet gjør at man har mye å ta igjen i Roma. Mange spillere blir trolig nødt til å spille to kamper i løpet av torsdagen. Vinneren av Ruud mot Kyrgios er forsøksvis satt opp mot vinneren av David Goffin mot Juan Martin del Potro som dagens siste kamp på bane 1.

Casper Ruud kvalifiserte seg til turneringen med to seirer i kvalifiseringen. I 1. runde slo han britiske Daniel Evans i tre sett.

(©NTB)

Flere nyheter: