Menu
Casper Ruud spilte 2. runde i ATP-turneringen i München. Her under Miami Open tidligere i april. Foto: Wilfredo Lee / AP / NTB

Casper Ruud vendte til seier i München – slet kraftig mot Alex Molcan

Norges tennisess Casper Ruud (23) er videre til kvartfinalen i ATP 250-turneringen i München etter en sliteseier mot slovakiske Alex Molcan.

Av NTB | 28.04.2022 15:30:57

Sport: I kvartfinalen venter nederlandske Botic van de Zandschulp. Ruud vant til slutt 3-6, 6-4, 6-4.

Ruud har aldri møtt den 24 år gamle Molcan i kamp tidligere. Molcan er nummer 46 på siste ATP-ranking.

Ruud kom ikke ordentlig i gang mot 24-åringen og lå under 0-4 etter de fire første gamene. Han ble til sammen brutt tre ganger i settet han tapte 6-3.

I andre settet var Ruud og forehanden mer stabil, og nordmannen åpnet med å bryte Molcan. Deretter holdt begge hverandres serve til 6-4-seier for Snarøya-mannen.

Midtveis i det avgjørende slet Ruud på nytt. Molcan lå an til å bryte Ruud til 4-2-ledelse, men nordmannen fikk opp spillet sitt og sikret eget game. Like etterpå fikk Ruud to kjempemuligheter til å bryte Molcan, men mislykket i begge.

Deretter lyktes det endelig for Ruud å ta Molcan i eget game før han sørget for 6-4-seier i det siste gamet etter over to timer og et kvarters spill.

Casper Ruud seedet som nummer to i turneringen, og den høyest rangerte spilleren igjen i turneringen etter at Alexander Zverev røk ut.

(©NTB)

Flere nyheter: