Menu
Michael Carrick på Old Trafford etter torsdagens seier over Arsenal. Nå er det klart at han forlater klubben. Foto: Dave Thompson, AP / NTB

Carrick ferdig i United

Michael Carrick avsluttet vikarperioden som Manchester United ubeseiret etter 3-2 over Arsenal. Nå forlater han klubben.

Av NTB | 02.12.2021 23:46:05

Sport: Det meldte United på sitt nettsted rett etter torsdagens kamp.

– Min tid i denne store klubben vil alltid rangeres som de beste årene i min karriere. Da jeg signerte for over 15 år siden, kunne jeg ikke i mine villeste drømmer ha forestilt meg at jeg skulle vinne så mange trofeer, og jeg vil aldri glemme de fantastiske minnene som spiller og del av trenerstaben, sier han.

– Men etter å ha tenkt nøye gjennom det har jeg kommet til at dett er rett tid til å forlate klubben.

Carrick var førstelagstrener under Ole Gunnar Solskjær, men fikk midlertidig manageransvar da nordmannen fikk sparken. Nå overtar Ralf Rangnick den jobben.

(©NTB)

Flere nyheter: