Menu
Caroline Graham Hansen jubler etter å ha gitt Barcelona 4-0-ledelse i mesterligafinalen mot Chelsea. Foto: Martin Meissner, AP / NTB

Caroline Graham Hansen scoret i mesterligafinalen

Caroline Graham Hansen var involvert i de to første målene og scoret selv det fjerde da Barcelona ga Chelsea sjokk i mesterligafinalen. Ved pause står det 4-0.

Av NTB | 16.05.2021 21:55:41

Sport: Allerede etter 20 sekunder skøjt Lieke Martens i tverrliggeren bak Chelsea-keeper Ann-Katrin Berger. Graham plukket opp returen og la inn, og forsøket på å klarere resulterte i selvmål av Melanie Leupolz etter 35 sekunders spill i Göteborg.

I det 12. minutt brukte den norske landslagsstjernen fart og muskler i en duell med Jess Carter og kom alene med keeper. Hun slo ballen skrått ut til Jenni Hermoso, som gikk over ende i en duell med Leupolz og fikk straffe. Alexia Putellas ventet ut keeper og skjøt inn 2-0.

Graham var ikke involvert i 3-0-målet i det 21. minutt. Aitana Bonmati fullførte et flott angrep der Hermoso la ut til Putellas, som slo en direkte stikker gjennom til målscoreren.

I det 36. minutt fikk Barcelonas norske høyrekant sin scoring. Martens raidet til dødlinja forbi Niamh Charles og slo en pasning mellom beina på Millie Bright på foten til Graham. Hun stormet til sidelinja for å feire der.

Et Chelsea-lag med Guro Reiten på benken fikk et par kjempesjanser tidlig, men Pernille Harder lyktes ikke med avslutningene.

(©NTB)

Flere nyheter: