reklame for Sheiken Bowling
Menu
Caroline Graham Hansen og Barcelona er klar for finale i mesterligaen. Foto: Swen Pf'rtner / dpa via AP / NTB

Caroline Graham Hansen og Barcelona til mesterligafinale tross 0-2-tap

Barcelona er finaleklar i mesterligaen selv om det ble 0-2-nederlag for Wolfsburg lørdag. Spanjolene gikk videre med 5-3 sammenlagt.

Av NTB | 30.04.2022 20:01:11

Sport: Tapet var Barcelonas første offisielle siden juni i fjor. Da tapte de 3-4 mot Atlético Madrid i ligaen, mens det ble 2-3 for Ada Hegerbergs Lyon i oppkjøringen foran sesongen.

Barcelona hadde med seg 5-1-ledelse fra hjemmemøtet og fant aldri helt rytmen i Tyskland. Tabea Wassmuth og Jill Roord scoret for Wolfsburg, men det var ikke nok for tyskerne. Barcelona gikk trygt videre.

I finalen venter enten Lyon eller Paris Saint-Germain. Den helfranske semifinalen avgjøres senere lørdag, der Lyon har 3-2-seier med seg fra den første kampen på hjemmebane.

Ettersom Barcelona hadde med seg en sunn ledelse inn i kampen, var det ikke et normalt stormløp mot Wolfsburgs mål, og det sto 0-0 til pause. Barcelona skapte noen farligheter, men fant ikke nettet.

I 2. omgang kom scoringene, men uten at det skapte særlig spenning. Etter 84 minutter forlot Caroline Graham Hansen banen, mens Ingrid Syrstad Engen kom inn.

Barcelona er regjerende mestere i Europas gjeveste klubbturnering.

(©NTB)

Flere nyheter: