Menu
Caroline Graham Hansen kunne forsikre om at skaden hun pådro seg i mesterligafinalen ikke vil hemme henne under EM i England. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

Caroline Graham Hansen beroliger: – Skaden er leget

Caroline Graham Hansen innledet mandag EM-oppkjøringen og kunne selv avkrefte eventuell frykt for at den vonde skaden fra mesterligafinalen hemmer henne.

Av NTB | 20.06.2022 19:31:21

Medisin og helse: – Det går veldig bra. Det var ikke mer enn et dypt kutt, og det har grodd, sa hun etter treningsøkten på Ullevaal.

Skaden ødela for henne i mesterligafinalen, som Barcelona tapte for Lyon, og den satte henne utenfor semifinale og finale i den spanske cupen.

– Det var en stempling der jeg hadde maks uflaks. Det var ganske dypt, og det ble noen sting. Det skjedde i første omgang, og det gjorde vondt. Jeg trodde egentlig at jeg hadde brukket tåa, fortalte Graham Hansen til journalistene.

– Det er klart jeg ble preget av det, men sånt skjer i fotball. Det var uansett ikke vår finale.

Barcelona greide ikke å forsvare mesterligatittelen og måtte tåle et klart tap for Ada Hegerbergs Lyon-lag.

– Det var selvfølgelig kjipt, for mesterligaen var det store målet. Det er kjipt når man ikke lykkes i det hele tatt som lag eller enkeltspiller, men jeg må bare leve med det. Jeg har kommet over det, og nå handler det om å prestere med landslaget i EM, sa hun.

21 av de 23 i EM-troppen var i aksjon på Ullevaal mandag. Anja Sønstevold var offer for en kansellert flyavgang, mens Tuva Hansen trente alternativt som følge av en lårhøne.

Utenlandsproffene med tidlig sesongslutt og keeperne har vært med på treninger en god stund allerede, mens Graham Hansen, Ada Hegerberg, Ingrid Syrstad Engen og øvrige hjemlige spillere har sluttet seg til troppen nå for den siste oppkjøringen.

(©NTB)

Flere nyheter: