Menu
Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) etter orienteringen om koronasituasjonen og hvilke tiltak som skal gjelde fremover i Oslo. Pressekonferansen finner sted på Oslo rådhus tirsdag ettermiddag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

Byrådslederen bestiller evaluering av Oslos koronahåndtering

Byrådsleder Raymond Johansen har besluttet at Oslo kommunes håndtering av pandemien skal evalueres. Rapporten ventes klar i juni.

Av NTB | 27.04.2021 23:54:33

Politikk: I et notat fra byrådslederen kommer det fram at beredskapsetaten skal koordinere evalueringen med bistand fra konsulentselskapet Deloitte, skriver Nettavisen. Kommunens overordnede krisehåndtering skal under lupen.

«Ingen kriser er like, men det er viktig at vi har en organisasjon, rutiner og systemer som fungerer også når hverdagen blir snudd opp ned over kortere eller lengre tid», skriver byrådslederen i notatet.

Det er perioden fra pandemien stengte Norge 12. mars i fjor fram til uke 17 i år som skal granskes. I notatet heter det at byrådslederen er opptatt av at kommunen skal høste erfaringer for å håndtere neste krisesituasjon «enda bedre».

(©NTB)

Flere nyheter: