reklame for Haugesund Hudpleieklinikk
Menu
*politi
Det var pressekonferanse i forbindelse med saken på haugesund politistasjon i formiddag. Arkivfoto: Privat

Bygningsarbeidere forsøkte å redde hans liv

Bygningsarbeidere nord i Haraldsgata skal ha grepet inn da en mann i 30-årene ble knivstukket flere ganger i går ettermiddag. Politiet sitter på video av deler av hendelsen.

Av Egil M Solberg | 10.06.2020 14:35:23

Drap i Haugesund: Bygningsarbeiderne skal ha uskadeliggjort gjerningsmannen med makt og jobbet med å redde den knivskadde mannens liv. Vitner på stedet forteller om en heroisk innsats fra bygningsarbeiderne.

– De skal ha brukt et håndkle som kompress i et forsøk på å stanse blødningene frem til ambulansen kom, opplyser vitner til Radio Haugaland i dag.

Livet til mannen sto imidlertid ikke til å redde og han døde senere på sykehuset. Like før midnatt i går ble fornærmede erklært død.

– Gjerningsmannen er ikke tidligere kjent for politiet fra før og han skal etter planen avhøres i dag. Det sier politiadvokat Sveinung Andersen ved Haugesund politistasjon under en pressekonferanse i dag.

Siktelsen er nå skjerpet til drap. Den siktede er en norsk statsborger bosatt i Haugesund og er i likhet med offeret i 30-årene.

– Vi har allerede dannet oss et bilde av hendelsesforløpet. Det er fortsatt for tidelig å si noe om det har vært en relasjon mellom de to, sier politiadvokaten.

Flere nyheter: