Menu
XL-bygg
Fra venstre: Avdelingsleder for Sauda og Karmøy Håvard Areklett, Daglig leder Jan Berge, Økonomisjef Gunnstein Koch. Foto: Tobias G. Elvik

Byggeriet Karmøy og Sauda blir XL-BYGG

Byggeriet Karmøy og Sauda skifter navn og blir nå en del av XL-bygg. Alle ansatte blir med videre og varehusene kommer til å få et bedre utvalg.

Av Tomas Johannessen | 19.04.2018 14:45:48

Næringsliv: Byggeriet Karmøy og Sauda blir nå en del av XL-bygg. Partene har blitt enige om en aksje-kjøpsavtale hvor Berge Sag Handel AS overtar Mestergruppen Byggevare sine anlegg på Bygnes og Sauda.

Avdelingsleder ved Byggeriet på Karmøy, Håvard Areklett, ser frem til å bli en del av XL-BYGG og Berge Sag. Han tror dette vil bli en vinn-vinn-situasjon for eksisterende kunder både av XL-BYGG og Byggeriet.

– De på Karmøy som allerede er kunder av XL-BYGG, kan nå få varer utlevert hos oss i stedet for å få dem fra Haugesund. For eksisterende kunder av Byggeriet betyr det at vi nå kan tilby en enda bedre totalpakke enn før, sier en fornøyd Areklett, som også tror at flere nye kunder vil finne XL-BYGG attraktive. Han understreker at alle ansatte blir med videre, og at all kompetansen dermed blir på huset.

Vil satse på Sauda

-Sauda er et unikt område for vinterturisme, og vi har tro på en fortsatt vekst i hyttemarkedet her. Dette ønsker vi å være med på, sier en begeistret Jan Berge, daglig leder i XL-BYGG Berge Sag.

XL-BYGG overtar avdelingene 2.mai.