Menu
Burnley-manager Sean Dyche må greie seg uten lagkaptein Ben Mee den nærmeste tiden. Forsvarsspilleren har testet positivt på koronaviruset. Foto: Zac Goodwin, PA via AP / NTB

Burnley-kapteinen koronasmittet – mister helgens kamp

Burnley-kaptein Ben Mee har testet positivt på koronaviruset og kan ikke spille lørdagens Premier League-kamp mot Manchester City.

Av NTB | 14.10.2021 17:23:33

Sport: Burnley-manager Sean Dyche sier at det går bra med 32-åringen og at det er et isolert tilfelle i spillertroppen, men han vet ikke når Mee blir tilgjengelig igjen.

Han vil ikke oppgi hvor stor andel av troppen som er vaksinert, og han vil fortsatt la det være opp til den enkelte spiller om de vil opplyse om sin vaksinasjonsstatus.

– Det står alle fritt å fatte sin avgjørelse. Jeg er fullvaksinert, og så vidt jeg vet gjelder det samme hele trenerstaben. Barna mine og resten av familien er fullvaksinerte. Jeg anbefaler alle å la seg vaksinere, men det er opp til den enkelte, og jeg kan ikke tvinge noen, sa han ifølge PA.

Med Mee i koronakarantene får trolig Nathan Collins sjansen i Burnley-forsvaret. Han har spilt tre kamper siden han ble hentet fra Stoke i sommer, to av dem i ligacupen.

(©NTB)

Flere nyheter: