Menu
Jonas Hofmann blir i Gladbach. Foto: Carmen Jaspersen/dpa via AP / NTB

Bundesliga-spiller ga 258 flasker vin til egen klubbs støtteapparat

Borussia Mönchengladbach-spiller Jonas Hofmann har gitt trenerteamet 258 flasker vin som takk for at han nylig fikk forlenget kontrakten med klubben.

Av NTB | 08.10.2022 14:31:04

Sport: Hofmann forteller om gaven i lørdagens utgave av den tyske avisen Rheinische Post.

– Det var viktig for meg å takke alle for at jeg fikk signere en ny kontrakt her i en alder av 30 år. Det tar jeg ikke for gitt, og jeg er glad og takknemlig for at jeg kan bli værende. Jeg kommer til å ha vært her i rundt ti år når kontrakten min utløper, sier han.

Hofmann kom til Gladbach i januar 2016 og signerte i august en toårig kontraktsfornyelse fram til 2025.

Han vurderte aldri et gratis klubbskifte neste år.

– Du må se det fra en spillers synspunkt. En skade kan skje når som helst. En rekke spillere er uten kontrakt eller klarer ikke finne seg en ny klubb på grunn av korona. Du må vurdere denne siden av det, og det gjorde at jeg ikke ønsket å ta en sånn risiko, sier Hofmann.

Gladbach ligger på niendeplass på tabellen i Bundesliga.

(©NTB)