reklame
Menu
Brescia-president Massimo Cellino hevder det er galskap om sesongen i Serie A spilles ferdig. Han sier at han selv er smittet av koronaviruset. Foto: Marco Vasini, AP / NTB scanpix

Brescia-presidenten: – Absurd å snakke om å spille ferdig Serie A

Brescia-president Massimo Cellino kaller planene om å spille ferdig Serie A for «galskap». Han sier at han selv er smittet av koronaviruset.

Av NTB | 19.04.2020 20:02:23

Sport: – Serie A-sjef Luigi De Siervo ringte meg og spurte om jeg er innstilt på kamper på nøytral bane. Jeg sa at jeg ikke er innstilt på kamper noe sted, sier Cellino til avisen Tuttosport.

– Sesongen må slutte her, og vi kan iallfall ikke spille videre etter 30. juni. Jeg hører snakk om september eller oktober. Det er galskap.

Den tidligere Leeds- og Cagliari-eieren offentliggjorde lørdag at han og datteren begge er smittet av koronaviruset etter å ha besøkt fødebyen Cagliari.

– Det er absurd at de fortsatt snakker om å spille fotball, sier han til La Repubblica.

Cellino har også tidligere uttalt seg avvisende til å spille ferdig sesongen, som ble avbrutt 9. mars. Tidligere i måneden sa han at han heller vil gi walkover i Brescias resterende kamper enn å spille igjen denne sesongen.

Brescia er sist på tabellen, og det er antydet at Cellino spekulerer i at klubben kan unngå nedrykk om sesongen blir annullert.

Brescia er i Lombardia-regionen, som er særlig hardt rammet av viruspandemien.

(©NTB)

Flere nyheter: