Menu
Joshua Dasilva scorer Brentfords vinnermål i ligacupkvartfinalen mot Newcastle. Foto: Adam Davy, Pool via AP / NTB

Brentford til historisk semifinale

Josh Dasilva ble matchvinner da Brentford slo Newcastle 1-0 i ligacupens kvartfinale. Det er klubbens første semifinale i en stor cupturnering.

Av NTB | 22.12.2020 21:23:04

Sport: Brentford tok sin fjerde Premier League-skalp i ligacupen i høst, etter Southampton, West Bromwich Albion og Fulham. Laget er nå ubeseiret i 14 kamper i ulike turneringer.

Hjemmelaget hadde de beste sjansene i en målløs første omgang. Saman Ghoddos traff tverrliggeren, mens Sergi Canos nikket utenfor fra kloss hold.

Dasilva gjorde opp for missene med et lavt skudd på innlegg fra Canos i det 66. minutt.

– Vi visste at det kom til å bli en vanskelig kamp, men vi holdt oss til kampplanen og gikk i kjelleren alle sammen, sa Dasilva til Sky Sports.

– Vi gikk så vidt glipp av automatisk opprykk forrige sesong, men vi er ikke så langt unna Premier League-nivået. Dette er en god gjeng med spillere, og vi har tro på oss selv. Nå må vi holde beina på jorda, for det er noen gode lag igjen i turneringen.

Newcastle-manager Steve Bruce ledet et lag i cupkvartfinale for sjette gang, og han måtte tåle det femte tapet. Som Newcastle-manager tapte han også kvartfinalen i FA-cupen forrige sesong.

Senere tirsdag spiller tittelforsvarer Manchester City mot Arsenal. Onsdag spilles Stoke – Tottenham og Everton – Manchester United.

(©NTB)

Flere nyheter: