Menu
Lillestrøms Thomas Lehne Olsen jubler etter 1-1 målet mot Sarpsborg 08. Foto: Christoffer Andersen / NTB

Olsen med perle og målrekord i nytt LSK-tap

Thomas Lehne Olsen melder seg på i landslagsdiskusjonen med nok en flott scoring. Det var likevel ikke nok i 1-2-tapet mot Sarpsborg 08 i Eliteserien lørdag.

Av NTB | 02.10.2021 20:08:36

Sport: Lehne Olsens 19. mål for sesongen er tangering av rekorden til Mons Ivar Mjelde med flest scoringer på én sesong fra 1993. Da scoret Mjelde 19 mål på 22 kamper. Lehne Olsen har klart det samme på 21 kamper.

Med Joshua King skadd i lørdagens Watford-kamp, og Erling Braut Haaland høyst tvilsom til Norges kommende VM-kvalifiseringskamper, seiler Lehne Olsen opp som en mulig kandidat til å hentes inn av landslagssjef Ståle Solbakken om det kommer forfall.

– Det er ikke sikkert det var en dårlig søknad i retning Solbakken, sa ekspertkommentator Tor Ole Skullerud i Discovery etter scoringen.

– Det spørs vel om ikke han noterer seg det målet der, la Skullerud til.

Scoringen var av det vakre slaget. Spissen mottok ballen langt ute på venstrekanten, og derfra var det mye jobb som gjensto. Lehne Olsen dro seg innover i banen uten å få veldig hardt press mot seg før han bøyde ballen i krysset.

Jonathan Lindseth og Ibrahima Koné scoret Sarpsborgs mål og sørget for tre svært viktige poeng i bunnstriden før de fire lagene under dem skal i aksjon.

(©NTB)

Flere nyheter: