Menu
Drew Brees i aksjon for New Orleans Saints i NFL-sluttspillkampen mot Chicago Bears søndag. I kvartfinalen møter han Tom Brady til legendeduell. Foto: Butch Dill, AP / NTB

Brees klar for legendeduell mot Brady i NFL-sluttspillet

Drew Brees førte New Orleans Saints til seier over Chicago Bears i NFL-sluttspillet. I kvartfinalen møter han Tom Brady og Tampa Bay Buccaneers.

Av NTB | 11.01.2021 02:38:08

Sport: Det blir en kamp mellom to av quarterbacklegendene i amerikansk fotball. 41-årige Brees har rekorden i antall pasningsyards. Bare 43-årige Brady har flere touchdownpasninger enn ham.

De har byttet på å holde rekordene, men Brees er ikke i nærheten av Bradys seks superbowltitler. Dette er trolig Saints-spillerens siste dans. NFL Network meldte søndag at Brees akter å legge opp etter denne sesongen.

Saints vant 21-9 over Bears. Gjestene greide ikke å score touchdown før kampens aller siste sekund, da Jimmy Graham pyntet på resultatet med et fantastisk enhånds pasningsmottak i målsonen.

Brees kastet to touchdownpasninger. Alvin Kamara, som i sin forrige kamp tangerte NFL-rekorden ved å løpe inn seks touchdown, nøyde seg med ett søndag. I mellomtiden har han vært koronasmittet og mistet grunnserieavslutningen i tillegg til at han ikke kunne trene med laget.

(©NTB)

Flere nyheter: