reklame for Haugesund Hudpleieklinikk
Menu
Erling Braut Haaland sliter fortsatt med smellen i kneet han fikk i toppkampen mot Bayern München. Her under kampen mot Schalke. Foto: Martin Meissner / AP / NTB scanpix

Braut Haaland usikker til helgens Hertha-møte

Erling Braut Haalands sliter fortsatt etter smellen i kneet i forrige uke. Lørdagens møte mot Hertha Berlin kan være i fare, skriver VG.

Av NTB | 03.06.2020 07:33:59

Sport: Det er tyske Bild som tirsdag kveld meldte at Dortmund-spissen hadde fått behandling av lagets fysioterapeuter både mandag og tirsdag. 19-åringen skal ikke være klar for onsdagens trening.

Det var under toppmøtet hjemme mot Bayern München i forrige uke at uhellet var ute. Han kolliderte med dommeren og fikk en smell i det høyre kneet mot slutten av kampen. Han hinket han av banen etter 72 minutter.

Med 0-1-tapet for Bayern München er kampen om serietittelen kjørt. Dortmund må konsentrere seg om å forsvare annenplassen. Det er 7 poeng opp til serielederen.

Hertha Berlin med Rune Almenning Jarstein og Per Ciljan Skjelbreid på laget kjemper om en plass i europaligaen og har laget har sanket godt med poeng etter koronapausen.

(©NTB)

Flere nyheter: