Menu
Brady Brassart avgjorde for Stavanger med to mål i bortekampen mot Vålerenga. Her fra en tidligere kamp. Foto: Carina Johansen / NTB

Brassart ordnet Oilers-seier over Vålerenga

Stavanger Oilers lå under to ganger, men to mål av Brady Brassart ordnet 3-2-seier borte mot Vålerenga etter forlengning.

Av NTB | 05.01.2021 21:38:22

Sport: Avgjørelsen falt etter 3.40 minutters spill i sudden death, da Daniel Sørvik mistet pucken til David Morley på vei ut av egen sone. Morleys pasning ble pisket i mål av Brassart.

– Det var en bra hockeymatch, men det er surt å tape. Vi hadde en lovende overgang, men så mistet vi pucken på verst tenkelig sted, sa Vålerenga-trener Roy Johansen til TV 2.

– Det var bra at vi vant, men vi burde gjort det i ordinær tid, sa Oilers-spiller Tommy Kristiansen, som fikk en smell i skulderen i et ublidt møte med vantet.

– Det er en nerve i klem eller noe. Det gjør ekstremt vondt, men det går bra, sa han.

Med seier i ordinær tid ville Oilers gått forbi Vålerenga på tabellen, men med poengfordelingen 1-2 er Oslo-laget fortsatt på tredjeplass to poeng foran Stavanger. Storhamar topper tabellen ett poeng foran Frisk og tre foran Vålerenga.

(©NTB)

Flere nyheter: