reklame for Sheiken Bowling
Menu
Brannmenn inntok parketten på Toronto Raptors' hjemmebane etter branntilløp i en høyttaler. Det førte til at publikum måtte forlate hallen og kampen mot Indiana Pacers spilles ferdig uten publikum. Foto: Frank Gunn, The Canadian Press via AP / NTB

Branntilløp forsinket NBA-kamp – spilt ferdig for tomme tribuner

NBA-kampen mellom Toronto Raptors og Indiana Pacers ble lørdag avbrutt i 70 minutter etter branntilløp i en høyttaler. Kampen ble spilt ferdig uten publikum.

Av NTB | 27.03.2022 09:34:35

Sport: Kampen ble stoppet i 2. periode på grunn av brannen, og spillerne sendt i garderoben mens tribunene ble tømt. Etter en drøy time kom lagene på banen, og spillet ble gjenopptatt for tomme tribuner. Raptors vant 131-91.

Raptors er vant til å spille uten publikum. Fra nyttår til 1. mars fikk laget slippe inn bare et par hundre tilskuere på grunn av strenge koronarestriksjoner i Canada.

Det var problemer med høyttaleren allerede i første periode, og et par tribuneseksjoner under den ble tømt. Mens kampen fortsatt pågikk, dukket det opp bilder i sosiale medier av flammer som kom ut av høyttaleren.

Til sist kom avgjørelsen om å stoppe kampen, og arenapersonale som firte seg ned i tau fra taket sprayet høyttaleren med brannslukkingsapparater.

(©NTB)

Flere nyheter: